Huisregels

Wij vragen aan elke huurder om deze regels te volgen, zoniet kan dit leiden tot het afhouden van een deel van de waarborg. Wij zijn bijzonder trots op de woning en willen het voor iedereen zo aangenaam mogelijk houden. Maar vooral willen we dat u van een zorgeloze vakantie kan genieten!
Onze woning is ten allen tijde rookvrij.
Rookt u toch buiten, gelieve geen sigarettenpeuken te laten liggen aub
In de garage staat er een BBQ toestel en enkele speeltoestellen. Ook zijn er enkele fietsen voorzien en een step die altijd moeten gesloten worden bij een uitstap. Graag zorg dragen hiervoor aub (ook niet buiten laten staan in de regen aub)
We vragen om de woning achter te laten in een verzorgde staat en geveegde staat. Kuismateriaal (stofzuigern borstel, ...) zit opgeborgen in de kast op de overloop bovenverdieping. Graag koelkast, gasfornuis, dampkap, microgolven en koffiezet proper te maken na gebruik. Afval dient gesorteerd te worden en verwijderd te worden. Er staan in de buurt glascontainers en afvalcontainers waar u met een 50 cent munt uw restafval in kwijt kunt. PMD mag in de PMD zak in de garage.
In de woning zelf ligt een map met nuttige informatie over de omgeving, noodnummers, wandelingen, fietstochten,... Ook de inventaris zit in deze map. We vragen om die te controleren bij aankomst en ons binnen de 24u te verwittigen indien er iets ontbreekt. Daarna beschouwen we die als volledig.
We verwachten dat u zorg draagt voor onze woning en de inhoud ervan. Indien er een probleem is, kunt u dit gerust melden en dan doen wij het nodige om dit zo gauw mogelijk op te lossen in de mate van het mogelijke.
Onze woning is een gerenoveerde visserswoning, we hebben bij de renovatie de authenticiteit en de charme proberen te bewaren.
Huisdieren zijn niet toegelaten zonder voorafgaand akkoord.
Op het terrras is het 's avonds gezellig vertoeven, hou rekening met het lawaai voor de buren.
Er is een babybedje en een kinderstoel aanwezig, u kunt dit gerust melden bij reservatie.